Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Koskiravintolat Oy, Hatanpään Valtatie 1, 33100 Tampere (jäljempänä "Järjestäjä").
2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan osallistuminen edellyttää Tampereelle.fi kanta-asiakkaaksi liittymistä.
Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

3. Arvontaan osallistuminen
Kaikki Tampereelle.fi kanta.asiaakkaaksi liittyneet henkilöt osallistuvat automaattisesti arvontaan. Arvontaan osallistuminen vaatii markkinointiluvan antamisen ja yhteystietojen luovutuksen Tampereelle.fi -palvelun asiakas- ja viestintärekisteriin. Arvonnan voittajan arpoo Järjestäjän edustaja.
4. Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa 1.11.2016 klo 00:01 ja päättyy 29.12.2016 klo 23:59. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa. Aiemmin Tampereelle.fi -palveluun rekisteröityneet asiakkaat osallistuvat arvontaan automaattisesti.
5. Palkinto
1000 € lahjakortti Koskiravintolat Oy:n toimipaikkaan.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen
Järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä puhelimitse. Mikäli yhteydenotto ei onnistu, tai tulee ilmi, että voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta, valitaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten muuttamiseksi.

7.Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Arvonnan yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään Tampereelle.fi -palvelun asiakas- ja viestintärekisterin rekisteriselosteen mukaisesti.