Onnistunut yritystilaisuus

Koskikeskuksen ravintolamaailma sopii myös monenlaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Erinomainen palvelu, joustavat tilat, herkullinen ruoka ja maittavat palanpainikkeet ovat resepti ikimuistoiseen iltaan!

Koskiravintolat Oy on tamperelainen yritys, jonka omistukseen kuuluvat mm. Koskikeskuksen ravintolamaailma sekä ravintola Tillikka. Koskiravintolat-yhtiö sulautui 2017 vuoden alkupuolella yrityskaupalla Restamax-konserniin. Yhteisyrityksen nimeksi muodostui Rivermax jonka omistukseen kuuluvat myös Ravintolalaiva Little Joe sekä Porissa toimiva Cafe Europa. Ravintolatarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.


ranta yrityksille

Juhlat, bileet, coctail tilaisuus, jatkobileet, pikkujoulut...vain mielikuvitus on rajana.

Lue lisää


Poro yrityksille

​Laadukas esitystekniikka ja äänentoisto mahdollistavat tilojen joustavan käytön monenlaisissa tilaisuuksissa, aina pienemmistä kokouksista suuriin luentoihin tai esityksiin.

Lue lisää


tillikka Yrityksille

Tillikan suosittu lounas sopii mainiosti myös liikelounaaksi. Arvokkaan tyylikäs ravintolasali sekä Tammerkosken rantaan terasseineen avautuva Klubimies soveltuvat mainiosti erilaisten yritystilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen.

Lue lisää


Laituri yrityksille

Laituri-terassi palvelee Ratinan suvannossa, Stadionin puolella. Aurinko paistaa modernille ja massiiviselle terassille pitkälle iltaan. Tilaa on noin 400 henkilölle.

Lue lisää


Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat sijaitsevat kauppakeskus Koskikeskuksen 3. kerroksessa Tampereen ydinkeskustassa.

Tyylikkään kokous- ja saunatilan neuvottelu-/oleskelutilassa istumapaikat noin 25 henkilölle (neuvottelupöytä tuoleineen, sohvaryhmä ja irtojakkarat), 52 tuuman televisio/monitori ja äänentoistolaitteisto DVD soittimella sekä avoin wlan veloituksetta käytettävissä.

Keittiötilassa iso jää-viileäkaappi, kahvinkeitin sekä astiastot yms. peruskeittiötarvikkeet. Ruokailuvälineet saatavilla tarvittaessa.

Saunaosastolla suihkut 5 henkilölle ja sauna noin 10 henkilölle, pukuhuone sekä 2 wc:tä.
Katettu ulkoterassi infrapunalämmittimin, josta upeat näkymät Tammerkoskelle. Terassilla istuinryhmä 6 henkilölle.
Ruoat toimitetaan Koskikeskuksen ravintolamaailmasta. Tutustu ruokavaihtoehtoihin täällä: Ruokalistat

Saunan varaukset hoituvat helposti www.koskikeskuksensauna.fi kautta.

Keskeinen sijainti

Messu- ja kongressikeskuksista on Ravintolamaailmaan suorat kulkuyhteydet. Keskeiseltä paikalta on myös lyhyt matka kaupungin majoituspalveluihin.

Kokonaisratkaisu joka toimii

Voit sopia kanssamme huolettomasta kokous- tai juhlapaketista avaimet käteen -periaatteella tai suunnitella tilaisuuden yhteistyössä kanssamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään järjestelyissä sekä pitää huolen viihtyvyydestänne alusta loppuun.

Kysy tarjous tilaisuudellesi – tehdään siitä yhdessä onnistunut!