Esittely

M/S Tampereella pääsee matkustamaan 200 henkeä, ja ruokailutilat risteilijällä on 100 hengelle. Aluksella on myös kokoustila, joka on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Ravintolalaivan pitkä historia huomioitiin ruokalistan lisäksi myös laivan entisöinnissä. M/S Tampereen päällikkö Juho Syrjä arvostaa sitä, että laivan muutostyöt tehtiin vanhan ajan henkeä kunnioittaen.

– On hienoa olla mukana M/S Tampereen uudistuksessa ja tuoda pala arvokasta Tampereen historiaa nykytamperelaisten iloksi. Toivon, että ihmiset löytävät meidät ja haluavat kokea uudenlaisia elämyksiä kanssamme.

M/S Tampere sijaitsee kaupungin paraatipaikalla, Ratinan suvannossa. Laivaa pystyy edelleen vuokraamaan yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

Taustaa

M/S Tampere on vuonna 1957 rakennettu, vuosina 2001 ja 2014 entisöity 30-metrinen Pyhäjärven ylväs risteilijä. Matkustamaan M/S Tampereella pääsee 200 henkeä, ja ruokailutilat risteilijällä on 100 hengelle. Aluksella on myös kokoustila, joka on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Laiva sopii mainiosti myös yritysten ja yhteistöjen kokous- ja virkistyskäyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää niin suunnittelemme mieleisenne risteilypaketin. Kysy lisää Rauli Kamppiselta: rauli@koskiravintolat.fi, Puh. 040 7288 198.