Lokakuun kolmiot 13.10.2016 koskikeskuksen ravintolamaailma

Lokakuussa Kolmioita vietetään varsin mystisissä tunnelmissa. Oudoista katoamisista, haaksirikkoutumisista ja yliluonnollisista voimista tunnettu Bermundan kolmio saavuttaa nyt Ravintolamaailman, kun Staabi, Luuppi ja Indecs järjestävät jälleen kaupungin isoimmat opiskelijabileet.

MITÄ?: Lokakuun Kolmiot
MISSÄ?: Koskikeskuksen Ravintolamaailma (Hullu Poro, Jackie Brown, Jackie Gold ja Black Barrell)
MILLOIN?: 13.10.2016 klo. 22.00 alkaen
MITÄ MAKSAA?: Ennakkoliput 3€, liput ovelta 5€
MISTÄ LIPPUJA?:
- Indecsin kiltahuone ja ständit TTY:lla
- Luupin toimisto yliopistolla (Pinni B, B0030)
- Staabin toimisto yliopistolla (Pinni A, A1056, Cafe Pinnin vieressä)
- Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura ry:n toimisto
- TAMKON:n toimistolta (solu)

Seuraa tiedotusta lipunmyynnin alkamisesta!
Stay tuned – tickets available soon! More in English below!

Valmistaudu siis pahimpaan, ota ystäväsi mukaan ja tulkaa yhdessä kokemaan, mitä yliluonnollista ja odottamatonta ilta tuo tullessaan! Lisäksi jokaiselle ennakkolipun ostajalle on jaossa huikean hieno haalarimerkki ovelta!

Bileiden ikäraja on tuttuun tapaan K18. Ostamalla kolmen euron ennakkolipun varmistat paikkasi näissä suosituissa bileissä! Ovelta ostettuna lippu maksaa 5€. Narikkarahaa (3€) kannattaa varata mukaan käteisenä, jotta vältytään turhilta jonoilta. Käteinen nopeuttaa toimintaa myös tiskillä!

Opiskelijaystävälliset hinnat ovat perinteiseen tapaan voimassa koko yön! Muista myös paluukuljetukset Hervantaan klo 2.30 ja 3.30 hintaan 2 euroa! Bussit lähtevät Suvantokadulta ja reittinä on Messukylä – Lukonmäki – Hervantakeskus.

Muistathan myös kirjata nimesi ja yhteystietosi ennakkolipun taakse, niin voit voittaa paikat myöhemmin järjestettäviin private Kolmioihin!