Marraskuun kolmiot 3.11.2016 koskikeskuksen ravintolamaailma

​Syksy etenee jo kovaa vauhtia ja kelit kylmenevät ulkona entisestään. Onneksi Kolmiobileet kuitenkin tuovat tarvittavaa piristystä marraskuun pimeisiin iltoihin, kun Staabi, Indecs ja Luuppi järjestävät marraskuun alussa Ibiza-Kolmiot!

MITÄ?: Marraskuun Kolmiot
MISSÄ?: Koskikeskuksen Ravintolamaailma (Hullu Poro, Jackie Brown, Jackie Gold ja Black Barrel)
MILLOIN?: 3.11.2016 klo 22.00 alkaen
MITÄ MAKSAA?: Ennakkoliput 3€, liput ovelta 5€
MISTÄ LIPPUJA?:

- Indecsin kiltahuone ja ständit TTY:lla
- Luupin toimisto yliopistolla (Pinni B, B0030)
- Staabin toimisto yliopistolla (Pinni A, A1056, Cafe Pinnin vieressä)
- Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura ry:n toimisto
- TAMKON:n toimistolta (solu)

Seuraa tiedotusta lipunmyynnin alkamisesta!
Stay tuned – tickets available soon! More in English below!

Syksy etenee jo kovaa vauhtia ja kelit kylmenevät ulkona entisestään. Onneksi Kolmiobileet kuitenkin tuovat tarvittavaa piristystä marraskuun pimeisiin iltoihin, kun Staabi, Indecs ja Luuppi järjestävät marraskuun alussa Ibiza-Kolmiot! Tällöin Ibizan kuuluisa ja vilkas yöelämä rantautuu Ravintolamaailmaan legendaaristen house- ja trance-kappaledein siivittämänä. Ota siis ystäväsi mukaan ja rientäkää Ravintolamaailman lämpöiseen tunnelmaan nauttimaan kaupungin suosituimpien opiskelijabileiden tunnelmasta! Lisäksi jokaiselle ennakkolipun ostajalle on jaossa huikean hieno haalarimerkki ovelta!

Bileiden ikäraja on tuttuun tapaan K18. Ostamalla kolmen euron ennakkolipun varmistat paikkasi näissä suosituissa bileissä! Ovelta ostettuna lippu maksaa 5€. Narikkarahaa (3€) kannattaa varata mukaan käteisenä, jotta vältytään turhilta jonoilta. Käteinen nopeuttaa toimintaa myös tiskillä!

Opiskelijaystävälliset hinnat ovat perinteiseen tapaan voimassa koko yön! Muista myös paluukuljetukset Hervantaan klo 2.30 ja 3.30 hintaan 2 euroa! Bussit lähtevät Suvantokadulta ja reittinä on Messukylä – Lukonmäki – Hervantakeskus.

Muistathan myös kirjata nimesi ja yhteystietosi ennakkolipun taakse, niin voit voittaa paikat myöhemmin järjestettäviin private Kolmioihin!