Tammikuun kolmiot 12.1.2017 Koskikeskuksen Ravintolamaailma

​Kolmiot tekevät räjähtävän aloituksen Tampereen opiskelijoiden yöelämään, kun Staabi, Luuppi ja Indecs järjestävät yhdessä Ravintolamaailman kanssa tuttuun tapaan huikeat bileet!

ITÄ?: Winter Wonderland Kolmiot
MISSÄ?: Koskikeskuksen Ravintolamaailma (Jackie Brown, Jackie Gold, Black Barrel, Hullu Poro)
MILLOIN?: 12.1.2016 klo 22:00 alkaen
MITÄ MAKSAA?: Ennakkoliput 3€, liput ovelta 5€
MISTÄ LIPPUJA?:
- Staabin toimisto yliopistolla (Pinni A, A1056, Cafe Pinnin vieressä)
- Indecsin kiltahuone ja ständit TTY:lla
- Luupin toimisto yliopistolla (Pinni B, B0030)
- TAMKOn toimistolta (Solu)
- Ständit yliopiston päätalolla
- Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura ry:n toimisto

Lipunmyynnistä tiedotetaan ennen joulua!

Kolmiot tekevät räjähtävän aloituksen Tampereen opiskelijoiden yöelämään, kun Staabi, Luuppi ja Indecs järjestävät yhdessä Ravintolamaailman kanssa tuttuun tapaan huikeat bileet. Tule siis nauttimaan talven kauneudesta ilman kovia pakkasia Winter Wonderland Kolmioiden kuumalle tanssilattialle. Pue päällesi karvaa, valkoista ja säihkyvää ja tule nauttimaan Tampereen suurimmista kuukausittaisista bileistä.

Ikäraja on tuttuun tapaan K18 ja ostamalla kolmen euron ennakkolipun varmistat paikkasi näissä suosituissa bileissä! Ovelta saa myös lippuja viiden euron hintaa. Nämä bileet eivät ole hinnalla pilattu, vaan koko illan on tarjolla juomia opiskelijaystävällisillä hinnoilla. Muista myös Hene Oy:n paluukyydit Hervantaan 2.30 ja 3.30 kahden euron hintaan! Muista ottaa tämä raha käteisenä, kuin myös 3 euron narikkaraha. Ei siis syytä missata näitä bileitä!

Muistathan myös kirjata nimesi ja yhteystietosi ennakkolipun taakse, niin voit voittaa huikean bilepaketin hotelliyöpymisineen!