Näsilinna juhlapaikkana


Upea Näsilinna

​Entisaikojen loistoonsa kunnostettu Näsilinna aivan Tampereen sydämessä tarjoaa upeat puitteet, erinomaisen palvelun ja ainutlaatuiset makunautinnot juhliin ja tapahtumiin. Monipuoliset tilat soveltuvat erityyppisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Historiallinen Näsilinna vehreällä puistoalueella on jokaisen morsiamen unelmakohde ikimuistoisten häiden järjestämiseen.

Näsilinnassa on mahdollista toteuttaa jopa 600 hengen tilaisuuksia ja istuvia illallisia 150–190 hengelle. Näsilinnan ruokaravintola Von Nottbeck toimii tilausravintolana. Se edustaa ranskalaista keittiötä, mutta juhlien ja muiden tilaisuuksien menut voidaan suunnitella tapauskohtaisesti.

Näsilinnan mittavan remontin yhteydessä rakennus varustettiin nykyaikaisella talotekniikalla. Ilmanvaihto yhdessä korkeiden ja avarien tilojen sekä puistomaisen ympäristön kanssa takaa viihtyisän juhlatunnelman myös kesähelteillä. Talosta löytyy nykyaikainen kokous- ja äänentoistotekniikka.

Juhlat, häät ja yritystilaisuudet

Erilaiset juhlat, kuten häät, yritystilaisuudet tai pikkujoulut, voidaan toteuttaa Näsilinnan eri saleissa. Eteläpuolen kolme salia on yhdistettävissä, ja yhdessä ne tarjoavat tilat jopa 100 hengelle. Pohjoispuolen kahteen saliin mahtuu yhteensä noin 55 vierasta. Salit ovat käytettävissä myös pienempiin, 20–50 hengen, juhliin ja illallisiin. Lisäksi suuri aula marmoriportaikkoineen ja upeine yksityiskohtineen tarjoaa paikan esimerkiksi juhlapuheille ja toimii myös tanssilattiana. Palatsin molemmilla seinustoilla sijaitsee viihtyisät kesäterassit.

Näsilinna tarjoaa juhliin myös kattavat oheispalvelut, kuten kukka-, somistus- ja kattauspalvelut sekä juontajan ja musiikin. Yhteistyökumppaneiden kautta järjestyy myös kaikki muu tarvittava, jolla juhlasta muodostuu eheä kokonaisuus.

kokoukset

Näsilinnan tunnelmalliset ja historialliset salit soveltuvat myös kokouksiin ja tekevät kokouspäivästä ainutlaatuisen. Tilat ovat muunneltavissa tilaisuuden koon ja luonteen mukaisesti. Kokouksiin on yhdistettävissä myös opastettu museokierros museo Milavidassa.

Koko päivän kokouspaketit alkaen 54 €/hlö sisältävät:

– aamukahvi/-tee ja suolainen kahvileipä
– kokouslounas
– iltapäiväkahvi/-tee ja makea kahvileipä
– kokoustekniikka
– WLAN-yhteys
– kokoustilan käyttö 8 tuntia

Puolen päivän kokouspaketit 29 €/hlö – 44 €/hlö.

Salien kapasiteetit istuville illallisille:
-Pääsali 50 hlöä
-Herrainsali 40 hlöä
-Naistensali 35 hlöä
-Kahviosali 20 hlöä
-Kaikki ravintolasalit yhdessä 150-180 hlöä

Pääsali ja Herrainsali (sekä Baarisali) ovat yhdistettävissä 80-100 hengen tilaisuuksiin ja Naistensali sekä Kahviosali 55 henkilölle. Kaikki ravintolatilat yhteensä 300-400 hengen cocktail-tilaisuuksiin.

ohjelmalliset illat, pikkujoulut...

Illallinen tai pikkujoulut von Nottbeckien tyyliin vai juhlat James Bondin tapaan? Vai kenties brunssi muodin siivittämänä? Vain taivas on rajana erilaisille ohjelmallisille teemailloille, jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh: 0100 5500